2016. március 30., szerda

Bevezetés a "másik világomba"

Sziasztok!

Szikora Réka vagyok, csak egy lányka egy gimnáziumból. Már nagyon régóta írom ezt a kis történetet, már több blogban és többször is elkezdtem napvilágra hozni őket, de valahogy sose jutottam a végére. Most újból úgy döntöttem, hogy nekikezdek.
Azóta a történet rengeteg átalakításon keresztül ment, sok benne a javítás, úgyhogy még aki esetleg véletlen ismerte is, annak is újdonság lenne.
Tudom, hogy a One Direction nem a régi és nem az egész már, de én a történetemet úgy írtam, mintha Zayn el nem szakadt volna a srácoktól.
Ez a történet számomra nagyon kedves, sokszor menekültem a való világból ide. Valahogy megnyugtatott, ahogy írhattam. Igaz, hogy néha sírtam, miközben a sorokat róttam, de sok nevetés és mosoly is köt hozzá. Igyekeztem a valóságnak megfelelően dolgozni vele, de persze nem tökéletesen sikerült. De azért remélem kedveteket lelitek az olvasásában.
A szereplőkről lesz külön bejegyzés képekkel, adatokkal, hogy bemutathassam őket. Ha véletlen új szereplő kerül be, akkor természetesen az a bejegyzés is frissül.
Na, nem is húznám az időt. Igyekszem az első résszel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése